close
Lugano horecazonwering voordelen

Luxe horecazonwering voor je terras: De 4 voordelen

20-04-2022

Het aantal luxe horecaterrassen in België groeit. Steeds meer ondernemers spelen in op de veranderende behoeften van de horecagast. Gasten willen steeds vaker buiten op het terras genieten — met de luxe en het comfort van binnen.

Er zijn verschillende manieren waarop jij je gasten die luxe en comfort ook kunt gaan bieden. Eén daarvan is horecazonwering. Door je terras uit te breiden met producten zoals bijvoorbeeld zonneschermen, knikarmschermen, lamellendaken en pergolazonwering creëer je bijgevolg een luxe, aantrekkelijke buitenomgeving voor je gasten. Lees snel verder om alle voordelen van horecazonwering te ontdekken!

Langer je terras openhouden

Gasten willen buiten zorgeloos van hun hapje en drankje genieten. Helaas gooit het weer regelmatig roet in het eten. Bij bijvoorbeeld regen of wind voelen gasten zich geneigd om naar binnen te gaan. Is het te warm op je terras? Dan zoeken ze dan weer de schaduw meer op.

Weer of geen weer, met horecazonwering kan jij je gasten vaker en ook langer buiten gaan ontvangen. Met de horeca-overkapping Lugano creëer je schaduw en voorkom je uiteindelijk een oververhit terras. Producten zoals terrasoverkappingen of tuinoverkappingen bieden bescherming tegen de regen als ook tegen de wind. Zo kunnen je gasten ook buiten blijven zitten tijdens een bui.

Daarnaast zijn meerdere Verano-producten te combineren met geïntegreerde LED-verlichting. Dat betekent dat je gasten ook 's avonds langer kunnen blijven zitten.

Op maat gemaakte zonnewering

Natuurlijk moet zonwering goed passen bij de uitstraling van jouw terras. De horecazonweringproducten van Verano zijn in meerdere maten en kleuren beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om producten als lamellendaken en pergolazonweringen te koppelen. Op deze manier kun je enorme terrassen van beschutting voorzien.

Je kunt er ook voor kiezen om je product uit te breiden met handige extra’s. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van screens, glaswanden of schuifwanden aan je lamellendak, of het toevoegen van veranda-zonwering aan je terrassen dak. Ritsscreens en verandazonwering zorgen voor extra bescherming tegen hitte en zonlicht en met een glaswand of schuifwand verleng je het terrasseizoen: Deze beschermen je gasten goed tegen de wind en regen en dat komt zeker van pas tijdens de lente en herfst.

Alles naar wens van je gast

Een ander voordeel van horecazonwering is dat je jouw terras ook in een handomdraai kan aanpassen. Het Arezzo lamellendak beschikt bijvoorbeeld over elektrisch bedienbare lamellen waarmee je het dak kunt openen en sluiten. Hiermee bepaal je de hoeveelheid licht en warmte op je terras.

Vinden je gasten het te warm onder je lamellendak? Sluit dan de lamellendaken voor extra schaduw. Draai de lamellen open als je gasten juist van de zon willen genieten.

Een luxe buitenverblijf creëren

Horecazonwering zorgt niet alleen voor schaduw, maar vooral voor sfeer. De producten zijn dankzij hun design een lust voor het oog en daarmee een welkome toevoeging aan jouw terras. Twee van onze producten — de Pergolazonwering V642 – Tumba en de V875 – Belluno — zijn dankzij hun elegante en innovatieve design zelfs bekroond met de Red Dot Design Award. Kleed je terras verder aan met sfeerverlichting en terrasmeubilair en het plaatje is compleet!

De voordelen van horecazonwering samengevat

  • Ook tijdens warme dagen en miezerige herfstdagen je terras openhouden
  • Horecazonwering die naadloos aansluit op jouw terras
  • Snel inspelen op het veranderende weer
  • Blikvangers: een lust voor het oog!

Een welkome toevoeging aan je terras

Ben je van plan om je horeca-terras om te bouwen tot een luxe buitenverblijf? Denk dan zeker na over de aanschaf van horecazonwering. Het zorgt namelijk voor een sfeervolle en beschutte buitenomgeving waar jij jouw gasten goed in de watten kunt leggen.

Bekijk onze horecapagina voor meer informatie over horecazonwering.

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right