Doek voor je zonnescherm

Zo kies je het doek voor een zonnescherm

10-01-2022

Het zonwerende doek bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een zonnescherm. Omdat het doek van het scherm een groot oppervlak beslaat zijn de kleur en het patroon mede van invloed voor de sfeer op jouw terras. Het zonwerende doek zorgt namelijk niet alleen voor extra schaduw maar maakt van jouw terras ook een beschutte plek voor een gezellige middag of avond.

Doekcollecties voor zonneschermen

Om aan ieders wensen te voldoen zijn doekcollecties voor zonneschermen vaak erg uitgebreid. Zo onderscheiden doeken zich door verschillende kleuren en patronen. Het uitgebreide aanbod van doeken maakt het voor mensen echter ook lastig om de juiste keuze te maken.

Om je te helpen het juiste doek voor je zonnescherm te kiezen kan je via de website onze collectie bekijken. Zo kan je een lijstje maken met de doeken die je voorkeur hebben.

Met kleurstalen naar een toonzaal

Via de website kan je de Verano partner opvragen die bij jou in de buurt zit. Je ontvangt direct de gegevens waar je terecht kunt voor professioneel advies.
Samen met je gemaakte lijstje kan je heel gericht kijken en zullen we je zo ook niet gaan overdonderen door ons grote aanbod aan doeken.

In de toonzaal kan je rekenen op professioneel advies en kan je uiteraard ook de doeken goed bekijken. Je ziet de doeken namelijk niet alleen bij daglicht maar je krijgt daarnaast ook een goed beeld van de weving en de patronen die het doek eventueel bevatten.

De volledige doekcollecties vind je eveneens bij veel van de Verano partners in de toonzaal.

Populaire doeken voor zonneschermen

Een buitenzonwering zoals een zonnescherm koop je niet voor even. Daarom is het belangrijk dat jij een doek kiest dat voor langere tijd aan jouw wensen voldoet. Op basis van onze gegevens die we de afgelopen jaren hebben verzameld hebben we een top 5 van stijlvolle en tijdloze doeken samengesteld die vele voorgangers kozen voor hun zonnescherm.

70.2726
70.2605
70.2618
70.2613
70.2625

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right