close

Zonwering op maat laten plaatsen

Een zonwering op maat laten plaatsen? Denk je eraan om je woning te voorzien van buitenzonwering? Laat dit dan doen door een echte man in het vak! Verano heeft een netwerk aan verdelers voor zonwering op maat in gans België. Iedere dag gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, lamellendaken, etc.

Dichtste showroom opzoeken
Ritsscreens rekentool

Voordelen van zonwering op maat

Zonnewering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering die je leven gemakkelijker maakt. We maken eventjes een overzicht

 • Verhoog de privacy: een schutting of screens kopen mensen vaak om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: de zomers zijn in België almaar warmer en warmer. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en bijgevolg ook beter leven.
 • Verminder schadelijk Uv-stralen: een zonnescherm of lamellendak blokkeert een deel van de stralen van de zon en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan zonwering op maat kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom Verano voor zonwering?

Verano doet productie in Nederland en België en heeft meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben een onderzoek en ontwikkeling werkgroep in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan zonwering op maat. Het verdeel netwerk is heel uitgebreid in gans Vlaanderen, overal in het land hebben we verschillende partners die jouw project met glans kunnen realiseren.

Doordat we de zonwering zelf ontwerpen en maken, kunnen we op maat werken. Ook beschikken we over alle kleuren voor de afwerking van jouw zonwering op maat. Veel van onze producten werken met een bediening vanop afstand, hiervoor werken we samen met Somfy om deze diverse types buitenzonwering goed te automatiseren.

Snelle plaatsing & een uitstekend prijs kwaliteit

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak. Zij zullen zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking van jouw zonwering op maat.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is niet zo eenvoudig. Onze specialisten voor zonwering zetten iedere dag onze producten en hebben een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw zonwering op maat meteen kunt gebruiken.

Ons uitgebreide gamma voor zonwering

Terrasoverkapping overkapping buitenzonwering inmeten montage

Terrasoverkapping op maat

Een terrasoverkapping noemen we ook al eens een tuinoverkapping of overkapping. Een terrasoverkapping is een aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan je laten afwerken in glas of polycarbonaat.
Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een overkapping vrij van wind.

Personalisaties bij terrasoverkapping op maat

Max. breedte 14 meter
Max. uitval 5,5 meter
Dakvulling Polycarbonaat 16 mm of glas 44.2
Extra'sLed verlichting mogelijk

Verano heeft verschillende modellen voor terrasoverkappingen. Wil je graag meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering elektrische zonwering

Lamellendak op maat

Een lamellendak noemen we ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of terrasoverkapping met lamellen. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo bekom je een overkapping vrij van wind.

Personalisaties bij lamellendaken op maat

Max. breedte4,5 meter
Max. uitval6 meter
Bediening Elektrisch
Extra'sOpenschuivend en overstek

Verano heeft verschillende modellen voor een lamellendaken. Wil je graag meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw lamellendak brochure met verdeler! arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen op maat

Een zonnescherm noemen we ook wel zonnetent, luifel, zonneluifel of knikarmscherm. Een zonnescherm is een type zonwering op maat aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een doek en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Personalisaties bij zonneschermen op maat

TypeOpen, semi-cassette of cassette
Max. breedte7,5 meter
Max. uitval3,5 meter
BedieningHandbediend of elektrisch zonnescherm
ProfielkeurenZilver, ivoor, wit, bruin of antraciet.

Verano heeft verschillende modellen voor zonneschermen. Wil je graag meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw zonnescherm brochure met verdeler! arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Screens op maat

Een screen noemen we ook wel ritsscreen, zonnescreen of zip screen. Een screen is eveneens een vorm van zonwering op maat maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen zonwering. De stralen van de zon kun je flink afweren door onze screens. Ook de privacy kun je met screens verhogen. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. Onze screens zullen de stralen van de zon reflecteren.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten. De zip screens zijn eveneens winddicht.

Personalisaties bij screens op maat

Max. breedte4 meter
Max. hoogte 6 meter
BedieningElektrisch
DoekcollectieVitro & Metro kleuren
ProfielkleurZilver, ivoor, wit, antraciet of zwart

Verano heeft verschillende modellen voor screens. Wil je graag meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw screens brochure met verdeler! arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen op maat

Een markies is een traditionele zonwering voor ramen. Als je jouw boetiek een traditionele uitstraling wil geven, dan vormen markiezen de beste keuze voor zonwering op maat. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Personalisaties bij markiezen op maat

Max. breedte 5 meter
Max. uitval 1,6 meter
Bediening Handbediend of elektrisch
Materiaal Aluminium of hout

Verano heeft verschillende modellen voor markiezen. Wil je graag meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw markiezen brochure met verdeler! arrow-right
Tumba verandazonwering buitenzonwering

Verandazonwering op maat

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type zonwering op maat die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Wij bieden heel wat modellen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven altijd op spanning door de rits technologie.

Personalisaties bij verandazonwering op maat

Max. breedte10 meter
Max. uitval5 meter
BedieningElektrisch inclusief afstandsbediening of handbediend
UitvoeringOp een terrasoverkapping, op palen, of als onderzonwering
ProfielkleurenKleur naar keuze


Wil je graag meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw verandazonwering brochure met verdeler! arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen op maat

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je plaatsen op een balkon, in een flat, een kantoor als ook in een tuin. Het is een populaire zonwering op maat die je veelzijdig kan inzetten.

Personalisaties bij uitvalschermen op maat

Max. breedte5 meter
Max. uitval 1,5 meter
Bediening Handbediend of elektrisch
DoekcollectieTrend & Urban kleuren

Wil je graag meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw uitvalscherm brochure met verdeler! arrow-right
Rolluik Rolluiken ref Rijsingen

Rolluiken op maat

Rolluiken vormen een type zonwering voor ramen. Rolluiken noemen we ook wel eens voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. Een rolluik werkt niet alleen zonwerend, maar vermindert ook het geluid. In de zomer kun je de warmte gemakkelijker buiten houden, terwijl je in de winter de warmte gemakkelijker binnenhoudt.

Wij bieden heel wat modellen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk voor onze rolluiken RV40 en RV45, maar ook onze rolpoorten RV55 en RV77.

Personalisaties bij rolluiken op maat

Max. breedte4,4 meter
Max. hoogte4 meter
Bediening Handbediend of elektrisch
Doekcollectie
Beschikbaar in een 12 tal kleuren

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering op maat? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure, en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw rolluiken brochure met verdeler! arrow-right

Buitenzonwering of binnenzonwering nodig voor jouw woning?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in zonwering op maat.

Zonwering op maat laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is aangeraden om met een specialist samen te werken als je een zonwering op maat wil plaatsen. Verano beschikt over een uitgebreid netwerk aan dealers.
Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je zeker zijn van een goed resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en nauwkeurig. En onze dealers voor zonwering werken alleen met de beste materialen.

Somfy

Elektrische of handbediende zonwering

De meeste zonwering in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type zonwering op maat of je best voor een elektrische zonwering op maat kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Bekende merken in de zonwering branche

Als je voor zonwering op maat kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten komen met een keuring en een certificaat, komen met een garantie en je kan rekenen op een prima prijs kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat gemaakt maken en er is keuze uit alle kleuren. Voor automatisatie van onze zonwering op maat werken we samen met het kwalitatieve merk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor binnenzonwering op maat is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor buitenzonwering op maat, ook voor binnenzonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor:

Deze binnenzonwering op maat komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano als partner voor zonwering op maat gemaakt

 • Uitgebreid netwerk van verdelers in gans België, zowel in Vlaanderen als ook in Wallonië.
 • Belgisch Nederlands product.
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als buiten.
 • Verschillende jaren kennis opgebouwd.
 • Geen zorgen meer voor jou voor de plaatsing van onze zonwering op maat.
 • Innoverend bedrijf met eigen afdeling onderzoek & ontwikkeling.
 • Tot 5 jaar garantie op buitenzonwering op maat en 2 jaar garantie op binnenzonwering op maat.
 • Wij gaan voor de beste prijs kwaliteit op de markt.
 • Alleen duurzame producten die we verkopen met de nodige certificaten.
 • Persoonlijk advies bij onze verdelers.