05 V905 Iseo aluminium overkapping op maat

Je portemonnee is gebaat bij een terrasoverkapping op maat

19-04-2022

Net als bij de aanschaf van een nieuwe auto wil je bij jouw keuze voor een bepaalde overkapping geen overhaaste beslissing nemen, maar eerst alle plussen en minnen tegen elkaar wegstrepen. Kies je ervoor om een terrasoverkapping zelf te bouwen of toch voor een terrasoverkapping op maat, waarbij je de montage uitbesteed aan gekwalificeerde mensen in het vak?

Met terrasoverkapping op maat verzekerd van een perfect eindproduct

Door alles zelf te doen bespaar je uiteraard geld. Maar ontbreekt het bij jou aan de nodige specifieke kennis en wil je er zeker van zijn dat er bij de constructie geen fouten insluipen, laat dan al dit tijdrovende werk over aan ervaren krachten. Als specialist in zonnewering en overkappingen staan wij garant voor een perfecte montage. Vooraf meten onze verdelers ook alle maten nauwkeurig op.

Je portemonnee is ons inzien het meest gebaat bij een terrasoverkapping op maat, omdat we allereerst geen half werk zullen opleveren, maar ook omdat je verzekerd bent van een perfect eindproduct. Hoe beter de constructie, hoe langer jouw overkapping meegaat, waardoor je op de lange termijn ook een stuk voordeliger uit zal zijn.

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right

Bij terrasoverkapping op maat is vak- en materiaalkennis zeer belangrijk

Net als bij onze zonwering word je bij een terrasoverkapping op maat verlost van een hoop zorgen. Omdat we alles zorgvuldig inmeten loop je geen enkel risico op constructiefouten en kun je zo ook optimaal profiteren van de vijf jaar garantie die we op alle door ons gemonteerde producten bieden.

Beschik je over onvoldoende vak- en materiaalkennis? Dan kun je de montage sowieso maar beter overlaten aan een professional. Onze medewerkers weten als geen ander om te gaan met de materialen waarmee we de overkapping maken. Door de jaren ervaring kunnen onze verdelers jouw terrasoverkapping op maat een stuk sneller monteren dan wanneer je zelf de mouwen opstroopt en er ook nog eens heel veel tijd insteekt, waarbij je bovendien nog het risico loopt op allerlei onvolkomenheden.

Naast terrasoverkapping op maat ook advies op maat

Voor de daadwerkelijke uitvoering van jouw terrasoverkapping op maat zijn er de nodige factoren van invloed op de uiteindelijke versie. Eerst ga je je oriënteren welk type overkapping jou het meeste aanspreekt. Kies je voor rechthoekig, slank, robuust, rond of klassiek? Bij ons kun je terecht voor diverse soorten terrasoverkappingen en lamellendaken.

Ook dien je stil te staan bij de maximale breedte en uitval en hoeveel staanders je nodig hebt. Ga je voor een type dak in polycarbonaat of liever in veiligheidsglas? En welke kleur moet je terrasoverkapping krijgen? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijke opties tot uitbreiding, zoals verandazonwering, glazen wanden en schuifdeuren of screens.

Voor buitenzonwering zoals een terrasoverkapping op maat nemen we altijd uitgebreid de tijd, want ook voor advies op maat kun je op ons rekenen.

Kosten voor een overkapping op maat

Wat betreft de kosten kunnen we geheel vrijblijvend en volkomen transparant alles voor je uitrekenen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wil je ook een terrasoverkapping op maat gemonteerd? Neem dan contact met ons op en bestel alvast onze brochure over terrasoverkappingen! Langskomen in de dichtste toonzaal bij jou in de buurt werkt ook zeer verhelderend.

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right