012 V908 Ledro Kerkhof

Zo geniet jij komende winter van jouw terrasoverkapping

02-12-2021

Ook na het buitenseizoen kun jij nog genieten van een terrasoverkapping. Je wilt het liefst het hele jaar door gebruik maken van je overkapping, ook als het koud en nat is.

Er is niets zo fijn als in je eigen tuin een boek lezen of 's ochtends ontwaken met een warm kopje koffie. Maar dit houdt voor veel mensen op zodra het kouder begint te worden. Met de oplossingen van Verano kun je ook in de herfst en winter genieten van het buitenleven!

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler aan! arrow-right
overkapping met glaswanden

Overkapping dichtmaken

Om goed beschut te zijn tegen wind, regen en kou zal je de terrasoverkapping goed dicht moeten maken aan de zijkanten. Dit kan op verschillende manieren:

Glas- en schuifwanden

Wanneer je glas- of schuifwanden toevoegt aan je lamellendak of terrasoverkapping kun je ook van je terras genieten als het frisser weer is. Met glas- en schuifwanden creëer je beschutting. Een licht briesje kan erg fijn zijn in de zomer, hiervoor hoef je alleen de panelen te openen. Zodra je schuifwanden hebt, zal je de toegevoegde waarde vlug gaan inzien waardoor je nog vaker gebruik gaat maken van je terras!

Werk op maat is ons uitgangspunt, dus ook voor glas -en schuifwanden. Dit betekent dat we alles naar wens en tot op de millimeter nauwkeurig maken. De functionele eigenschappen van glas- en schuifwanden komen zo beter tot zijn recht. Naast de functionaliteit kom je tot oplossingen die er ook nog eens fantastisch mooi uitzien! Maak de wanden volledig naar wens door het uitzoeken van profielkleuren, de glasvulling en alle extra opties.

Duurzaam aluminium
De profielen van onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium: het is solide, licht in gewicht, nagenoeg vrij van onderhoud en het heeft een lange levensduur. Zo geniet jij extra lang van jouw Verano product. Al deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor jouw zonwering.

5 jaar garantie
Je ontvangt maar liefst 5 jaar garantie op onze schuif- en glaswanden. Verano producten worden grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht en daarom staan wij volledig achter de kwaliteit van onze producten!

Arezzo antraciet met ritzzscreen®

Beschutting door ritsscreens

Wil je meer beschutting maar minder wind? Dan zijn ritsscreens een goede oplossing! Bijkomend voordeel is dat je hierdoor niet je hele overkapping dicht hoeft te maken. Overkappingen dichtmaken met ritsscreens wordt de laatste jaren steeds populairder. Ritsscreens breken de wind en houden zonlicht tegen. Verder heb je hierdoor ook minder last van insecten onder je overkapping. Bij de terrasoverkappingen worden de ritsscreens op de overkapping gemonteerd. Bij het Arezzo lamellendak zijn de ritsscreens ook een extra optie.

Windvast tot windkracht 8
5 jaar garantie

Terrasverwarming

Wil je onder alle omstandigheden er buiten warm bij zitten? Dan kan je overwegen om terrasverwarmers of 'heaters' te gebruiken. Zo kan je 's winters heerlijk buiten zitten zonder dat je een deken nodig hebt. Naast het feit dat het lekker warm is maakt een terrasverwarmer je tuin ook een stuk sfeervoller. Warmte brengt sfeer met zich mee. In combinatie met de wanden van Verano zit je er gegarandeerd warmpjes bij!

Meer informatie

Wil je graag meer informatie ontvangen om te ontdekken hoe je jouw terras of overkapping van beschutting kunt voorzien? Bezoek een Verano partner bij jou in de buurt of vraag onze gratis brochure aan!

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler aan! arrow-right