close
Screen ritsscreen zonnescreen groot

Screens: zonwering met extra privacy

18-05-2021

Een huis met grote ramen zorgt voor meer licht en ook bij bewolkte dagen voelt het binnen minder somber aan. Maar schijnt de zon volop naar binnen, dan kan de temperatuur al eens flink oplopen. Op die manier ervaar je het felle zonlicht vaak als hinderlijk.

Het is vooral voor moderne huizen met grote ramen belangrijk om voor een deugdelijke zonnewering te zorgen. Screens bieden wat dat betreft de ideale oplossing voor dit probleem. Daarnaast zorgen ze eveneens voor de nodige privacy.

Vraag hier jouw brochure met verdeler aan! arrow-right
Inmeten montage ritsscreens zonnescreens

Screens perfect als zonwering voor grote ramen

Onze screens of zonnescreens zijn perfect als zonwering voor huizen met grote ramen. Het is belangrijk dat je ze goed laat opmeten, waardoor ze desgewenst iedere zonnestraal kunnen tegenhouden. Screens plaatsen we aan de buitenkant tegen je raam, waardoor het een zeer effectieve manier is om de warmte buiten te houden, maar het zicht naar buiten te behouden.

Het doek hangt strak in de geleiders, hierdoor is een zonnescreen windvast en eveneens perfect te gebruiken als hor. Deze screens zijn altijd voorzien van een motor en kan je laten zakken tot op elke gewenste hoogte. Ook voor zonnige dagen in de winter is dit een zeer handige manier om de hinderlijke laag hangende zon buiten te houden.

V860 lamellendak met screens Smolders lr 10

Gewaarborgde privacy dankzij zonnescreens

Wat je bij screens of zonnescreens als een zeer groot voordeel ervaart, is dat je privacy namelijk gewaarborgd blijft. Het mooie van ritsscreens is dat je het zonlicht op aangename wijze kan filteren. Daardoor kun je toch profiteren van het licht.

Daarnaast kun je alles volgen wat zich buiten in je directe omgeving afspeelt, terwijl voorbijgangers niet bij je naar binnen kunnen kijken. Omdat je geen inkijk hebt, kun je ongestoord doorgaan met waarmee je bezig bent, zonder dat de buitenwereld daar erg in heeft. Ook al schijnt de zon niet, ook dan maken de mensen regelmatig gebruik van deze screens, juist vanwege de optimale privacy die je dankzij een screen verwerft.

Zonnescreens geven een luxe uitstraling

Screens monteren we zodanig dat ze door de zijgeleiders strakgespannen komen te hangen. De strakke uitvoering van onze ritsscreens resulteert in een luxe uitstraling. Ook de duurzame kwaliteit van het doek en de aluminium zijgeleiders laten je huis stralen. Bovendien kun je bij ons kiezen uit allerlei doek- en framekleuren. Zo sluit alles mooi aan bij de rest van jouw woning en daardoor als een harmonieus geheel overkomt.

Binnen lekker koel

Buitenzonwering, zoals screens of zonnescreens, houdt het binnen aangenaam koel. In ruimtes waar je het zonlicht filtert, zal het bijgevolg ook nooit te warm worden en ontstaat er zo een ideaal klimaat binnen. Tijdens warme dagen is het binnen goed uit te houden waarbij je normaal functioneren. Naast dat we de doeken van onze ritsscreens aan de buitenzijde monteren, weren we zo ook meteen de warmte. Zo kan deze niet toenemen door het glas van je ramen.

Daarnaast ben je verlost van vervelende schitteringen en verblindend zonlicht.

Meer weten over onze screens?

Graag een zonwering kopen, maar je bent er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem! Neem alvast contact met ons op om een brochure aan te vragen of voor een vrijblijvende offerte via één van onze verdelers. Zij denken graag met je mee en geven je ook graag advies en service op maat! Je vindt jouw dichtste partner hier.

Vraag hier jouw brochure met verdeler aan! arrow-right