close
Verandazonwering zonwering V920 Riva V610 Oslo

Het belang van zonwering

25-02-2020

Zonwering voor buiten of binnen = gewoon genieten

Met het gamma zonwering van Verano geniet je optimaal van je huis. Zowel binnen als buiten. Een goede zonwering heeft talloze voordelen. We hebben ze hieronder eventjes voor jou opgesomd.

Bescherming tegen de zon – verkoeling

Met zonneschermen of bijvoorbeeld ritsscreens ben je goed beschermd tegen de felle zon en ook de bijhorende Uv-stralen. Met een lamellendak met kantelbare lamellen kies je zelf de inkomende hoeveelheid schaduw.

Windvaste zonwering

Onze zonweringen zoals screens of zonneschermen hebben een speciale certificering volgens TUV Nederland en zijn bestand tegen alle types weer zoals hevige regen, wind en sneeuw.

Zonwering voor buiten is ecologisch

Ecologie is belangrijker dan ooit. Overheden maken strengere regels en woningen moeten energiezuiniger. Er wordt de laatste jaren hard ingezet op groene energie zoals zonnepanelen. Raamdecoratie zoals bijvoorbeeld rolluiken zijn heel ecologisch. In de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer blijft de warmte buiten met goeie rolluiken. Als je jouw zonwering producten op de goede manier gebruikt kun je jouw factuur voor energie aanzienlijk verlagen.

Verhoog het comfort dankzij zonwering

Ieder zonwering product verhoogt jouw comfort. Hierbij een overzicht:

 • Zonnescherm: bepaling van de lichtinval en de temperatuur.
 • Raamdecoratie: verhoging karakter en persoonlijkheid van jouw woning en regulering van warmte en lichtinval.
 • Terrasoverkapping: vergroting van de ruimte om te leven.
 • Rolluiken: bepaling van de lichtinval en regulering van de temperatuur, ook ideaal om jouw woning beter te beveiligen en dieven af te schrikken.

Enorme mogelijkheden met onze zonwering

Onze zonwering voor ramen heb je in alle vormen en maten. We hebben ook een zeer uitgebreid gamma aan zonwering voor gevel en terras. Screens, windschermen, overkappingen, rolluiken, gordijnen, etc. We doen het allemaal. Met méér dan 20 jaar ervaring hebben we een uitgebreide kennis en we blijven innoveren. Ook voor de kleur hoef je je geen zorgen te maken. Veelal zijn onze zonweringen beschikbaar in alle kleuren.

Weet je toch niet zo goed welke kleur te kiezen? Geen probleem! We werken met een selectie van populaire kleuren per type zonwering. Jouw accountmanager kan jou ook uitgebreid adviseren en begeleiden.

Buitenleven | Outdoor living

Buiten leven is gewoon zalig en het is ook zeer gezond. Studies wijzen uit dat mensen die meer buiten zijn en het licht opzoeken zich beter kunnen concentreren en energieker zijn. Met de buitenzonwering van Verano wordt het sneller lente en kun je ook nog in het najaar nog nagenieten van jouw tuin dankzij lamellendaken, terrasoverkappingen, verandazonwering of windschermen.

Betere nachtrust door verduistering

Als je kiest voor bijvoorbeeld goeie rolluiken, dan kies je niet enkel voor een besparing op jouw rekening voor energie, maar ook voor een betere nachtrust. Rolluiken hebben niet enkel de functie dat ze een kamer fris kunnen houden. Ze zorgen ook voor minder geluid en verduisteren uitstekend. Als je in de nacht beter kunt slapen. Dan heb je overdag veel meer energie om het beste uit je dag te halen. Carpe diem!

Verhoging van de privacy en veiligheid

Stel je voor, je wil een goeie work-out doen, maar je ziet al snel dat buren nieuwsgierig worden. Heel vervelend toch? Met bijvoorbeeld een ritsscreen van Verano kunnen mensen niet meer ongepast binnen gluren. Zo kun jij zoveel sporten als je wil! Ook dieven kun je afschrikken met bijvoorbeeld de plaatsing van rolluiken.

Een zonwering als investering

Kun je een zonwering voor binnen of buiten zien als een investering? Dat kun je zeker! Een zonwering is ecologisch en bovendien verhoog je de waarde van je woning door een zonwering te plaatsen. Als je bedenkt dat we zonweringen ook kunnen automatiseren en een verhoging bieden van jouw comfort, kun je een zonwering ook zien als een manier om tijd te besparen.

Een extra touch voor je tuin of woning

Een mooie terrasoverkapping in je tuin. Je huis voorzien van rolluiken. Het zorgt voor een mooie extra aan jouw huis, niet? Jouw buren, familie en vrienden zullen je er zeker op aanspreken! Een zonwering voor binnen of buiten verhoogt bovendien ook de waarde van jouw woning.

Gemakkelijk jouw zonwering gebruiken

De meeste van onze buitenzonwering producten zoals screens, sectionaalpoorten, zonneschermen en rolluiken kunnen we volledig automatiseren. We werken hiervoor samen met Somfy.

Waarom kiezen voor een binnen- of buiten zonwering van Verano

 • Een zonwering voor binnen of buiten op maat van de klant.
 • Meer dan 20 jaar ervaring in de branche.
 • Een uitgebreid netwerk aan verdelers in gans het land.
 • Tot 5 jaar garantie op je zonnewering product.
 • Een uitgebreid gamma aan buitenzonwering en binnenzonwering.
 • Verano is een innovatief bedrijf dat technologie voortdurend op de proef stelt.
 • Verano werkt enkel met de beste materialen zoals duurzaam aluminium.
 • Voor veel zonweringen in ons gamma zijn alle kleuren beschikbaar.
 • Goede samenwerking met Somfy om producten beter bedienbaar te maken.
 • Functionaliteit en esthetica gaan hand in hand.
 • Gratis offerte, advies en opmeting voor jouw binnen- en buiten zonwering.

Meer weten over onze zonnewering?

Graag een zonwering kopen, maar je bent er toch nog niet helemaal uit welke zonwering voor buiten je wil nemen? Geen probleem! Neem alvast contact met ons op om een brochure aan te vragen of voor een vrijblijvende offerte via één van onze verdelers. Zij denken graag met je mee en geven je ook graag advies en service op maat! Je vindt jouw dichtste partner hier.

Download hier een brochure met verdeler arrow-right