Terrasoverkappingen inmeten montage 1

Overkappingen verkleinen het verschil tussen binnen en buiten

04-01-2021

Het bijzondere aan een overkapping of terrasoverkapping is dat deze het verschil verkleint tussen binnen en buiten. Wanneer je onder een terrasoverkapping zit, blijf je in ieder geval droog en zit je niet meer binnen. Maar helemaal buiten zit je ook weer niet, omdat je het dak van je overkapping boven je hoofd hebt. Met een overkapping creëer je een aangename leefruimte aan de achterzijde van je huis met uitzicht op je tuin. Zo behoud je toch een buitengevoel.

Vraag hier jouw brochure! arrow-right
Terrasoverkapping V908 Ledro overkapping

Een terrasoverkapping levert een extra dimensie op in woongenot

Juist omdat je meer tijd op je terras doorbrengt, waarbij je zowel in het voor- en najaar langer van het buitengevoel kunt genieten, leveren overkappingen een extra dimensie op in woongenot. Je kunt op je overdekte terras ongestoord eten, gasten ontvangen als ook barbecueën, zonder dat je door een onverwachte bui naar binnen hoeft te vluchten. Doordat je op deze manier over meer woonruimte beschikt, worden onze terrasoverkappingen veelal beschouwd als een goede investering, die je huis eveneens in waarde laten stijgen.

Aan een overkapping beleef je het hele jaar door plezier

Je kunt in feite het hele jaar door plezier beleven aan een overkapping. Omdat overkappingen je tegen neerslag beschermen en eveneens als ruimte tussen huis en tuin extra leefruimte opleveren. Zowel tijdens de wisselvallige herfst als tijdens een van de eerste mooie, maar nog frisse dagen in de lente kun je dankzij een terrasoverkapping alweer op je terras genieten.

Geef je een tuinfeest? Dan hoef je niet bang te zijn dat het weer omslaat en je tuinmeubilair kun je rustig laten staan en hoef je nooit meer haastig op te bergen. Breid je je terrasoverkapping uit met glazen schuifwanden en zorg je voor extra verwarming. Zo kun je zelfs in de winter ook nog nog gebruik maken van je overdekte terras dankzij onze overkappingen.

Terrasoverkapping overkapping V905-Iseo
Terrasoverkapping overkapping V908-Ledro
Terrasoverkapping overkapping V910-Garda_rond

Iseo overkapping

Ledro overkapping

Garda overkapping

Terrasoverkapping V916-Como overkapping
Terrasoverkapping overkapping V918 Purbeck
Overkapping Terrasoverkapping V920 Riva

Como overkapping

Purbeck overkapping

Riva overkapping

Kort overzicht van onze overkappingen

Om een indruk te geven voor welk soort overkappingen je bij ons terecht kunt, volgt hier een kort overzicht van de typen terrasoverkappingen:

  • V905-Iseo overkapping: terrasoverkapping met een eenvoudige stijl, duurzame materialen en modern design. Deze terrasoverkapping is enkel mogelijk met dakplaten van polycarbonaat.
  • V908-Ledro overkapping: stijlvolle en moderne terrasoverkapping. De dakplaten zijn van polycarbonaat of van gelaagd veiligheidsglas.
  • V910-Garda overkapping: topkwaliteit en design. Ook bij deze overkapping kun je kiezen voor een polycarbonaat of glazen dakplaat.
  • V916-Como overkapping: terrasoverkapping mogelijk met overstek. Dakplaten in polycarbonaat of glas.
  • V918-Purbeck overkapping: terrasoverkapping in Victoriaanse stijl met sierlijke details. Klassiek afgewerkt met rustieke ornamenten. Dakplaten van polycarbonaat of van gelaagd veiligheidsglas.
  • V920-Riva overkapping: terrasoverkapping met veel luxe en design, stijlvolle afwerking en robuuste constructie. Een aluminium overkapping met glazen dakplaten. Prettige lichtinval en hoge isolatiewaarde.

Kwaliteit en duurzaamheid van onze terrasoverkappingen staan voorop

Het duurzame karakter en de hoge kwaliteit van onze overkappingen staan bij ons voorop. Op al onze terrasoverkappingen bieden we daarom standaard vijf jaar garantie. Verder zijn er met overkappingen een aantal extra opties mogelijk, zoals:

Vraag onze terrasoverkapping folder aan voor meer informatie of kom eens langs! We zetten alle mogelijkheden graag voor jou op een rij.

Vraag hier jouw brochure! arrow-right